Callant Mantic Integrated Services

YDELSER

DESIGN OG UDVIKLING


Vi tilbyder teknisk tegning og design af 3D modeller af alt fra rulleskøjteudstyr over små komponenter til maskiner af alle typer til skibscontainere indrettet som boligmoduler, samt muligheden for at skabe funktionelle prototyper i forskellige materialer og funktionsmodeller til brug i markedsføring eller forsøg og testing.

Med flere års erfaring indenfor 3D-print, laserskæring og mekanisk konstruktion, kan vi bistå dig med hjælp i ethvert projekt.

MASKIN- OG ANLÆGSKONSTRUKTION


Vi udfører også design og konstruktion af nye maskiner og industrielle produktionsanlæg ud fra specifikke kundeønsker. Herudover tilbyder vi også optimering og re-design af eksisterende maskiner og anlæg. Hvad end det er mindre single-purpose maskiner, eller store multifunktionelle anlæg, står vi til rådighed hele vejen fra planlægning til opstart.

Ingen opgave er for lille, men bliver opgaven for stor til os, kan vi trække på et stort netværk af dygtige professionelle indenfor mange forskellige brancher, herunder både elektrikere, mekanikere, smede etc.

Har du eller din virksomhed brug for hjælp til at løse en opgave,

så skriv eller ring for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Callant Mantic | CVR 41401966


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes / All rights reserved