Callant Mantic Integrated Services

OM CALLANT MANTIC


Nyt perspektiv, nye løsninger

HVAD TILBYDER VI?

Vi hjælper dig og din virksomhed med at omdanne idéer og planer til virkelighed. Hos Callant Mantic behandler vi alle opgaver hurtigt, effektivt og professionelt.

Alle mennesker tænker, handler og arbejder forskelligt, og vi anerkender, at der skal bruges forskellige metoder til at opnå forskellige resultater. Med flere års erfaring indenfor 3D-design, udvikling og konstruktion, samt et stort netværk af professionelle indenfor forskellige brancher, har vi et godt grundlag for, at hjælpe dig eller din virksomhed videre. Vi arbejder på alle niveauer fra idé til færdigt produkt, men har du blot behov for en simpel montageopgave, løser vi også den uden problemer.

VORES BIDRAG TIL FREMTIDEN

Vi støtter forskellige velgørende formål med op til 15% af den månedlige indkomst. Det er vores bidrag til at støtte andres store indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid for alle - både mennesker, dyr og natur. Vi støtter blandt andet initiativet Fields of Freedom via Patreon og WildLife Alliance, og opfordrer i øvrigt alle til, at hjælpe og støtte hvor de kan.

Ingen opgave

er for lille.

HVEM ER JEG?

Mit navn er Mads Lindgren Jørgensen og jeg er stifter og ejer af Callant Mantic Integrated Services. Jeg er uddannet Produktionsteknolog med speciale i proces- og produktionsoptimering og har derudover et grundforløb som Maskinmester samt flere opkvalificerende kurser bag mig.


Jeg har mange års erfaring med design, udvikling og konstruktion af komponenter og maskiner til produktion, transport og byggeri, samt et stort netværk af professionelle i mange brancher, som kan bistå med hjælp når mine projekter og opgaver bliver for store til, at jeg kan håndtere dem alene.


Hvis du har brug for hjælp til udvikling af et produkt, design af en komponent eller montage og installation af en maskine, så tøv ikke med at kontakte mig!

Callant Mantic | CVR 41401966


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes / All rights reserved